Transparant.png
Acces Bars
Access-Bars-Hoofdkaart.jpg

Acces Bars zijn energiebanen op en rond je hoofd die door middel van 32 drukpunten op je hoofd kunnen worden geactiveerd.
Deze 32 punten staan voor verschillende thema's in het leven.
Op al deze onderwerpen heb jij in dit leven patronen, gedachten en overtuigingen ontwikkeld.

Door middel van het laten 'lopen' van deze Bars kun je zaken loslaten die je niet langer dienen, waardoor je ze niet langer als ballast met je hoeft mee te dragen.
Er kan dan ruimte ontstaan voor nieuwe inzichten.

Tevens biedt een Acces Bars sessie je een diepe en volledige ontspanning en zorgt het voor een leeg, opgeruimd hoofd en een gevoel van rust in je lichaam.

Acces Bars is dan ook een ontzettend krachtige tool bij:
* overprikkeling bij HSP, ADHD en autisme
* stress
* hoofdpijn
* vermoeidheid
* psychische klachten
* slaapproblemen
* betere concentratie
* beter bij jezelf kunnen blijven
* positief denken
* leren jezelf lief te hebben

Zoals de Acces Consciousness zegt:" In het ergste geval krijg je een heerlijke ontspannende massage en in het beste geval verandert het je leven!"

Wil je een keer een Acces Bars proberen? 

Je hoeft niets meer te doen dan heerlijk anderhalf uur te liggen, te ontspannen en je verstand op nul te zetten. 

Lijkt dit je wel wat en kun je wel wat 'me-time' en volledige ontspanning gebruiken, neem dan contact met mij op voor een introductie Bars sessie!

Wil je echter bewust werken aan verbetering van je volledige welzijn, ook op langere termijn, dan vraagt dat wel een minimum van 4 á 5 Bars sessies die je gemiddeld  om de week van mij mag ontvangen.

Maakt je hart een sprongetje als je denkt aan Acces Bars sessies waar je even helemaal tot rust komt, waar je met je een leeg hoofd weer van de behandeltafel afstapt en waar je jezelf, zonder enige inspanning, kunt ontdoen van belastende gedachten, patronen en overtuigingen?

Druk dan op onderstaan de knop om een afspraak te maken!