Transparant.png
Wat doe ik

Ik werk inmiddels ruim 17 jaar in de hulpverlening. Ik ben mijn carrière gestart in de jeugdhulpverlening waar ik met de meest ingewikkelde gezinnen heb gewerkt en na een fiks aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar de volwassen hulpverlening waar ik voornamelijk heb gewerkt in het expertiseteam 'huiselijk geweld en kindermishandeling' binnen een wijkteam van de gemeente.

Ik ben echter iemand die altijd opzoek is naar nieuwe uitdagingen. Om die reden ben ik vier jaar geleden, naast mijn werk in het expertiseteam, gestart met het geven van trainingen binnen het wijkteam waar ik, nog steeds, enorm veel plezier aan beleef. Binnen het wijkteam geef ik training in assertiviteit (voor vrouwen) en sociale vaardigheidstraining.

Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf waarin ik zowel training als coaching geef aan mensen. Ik geef binnen mijn bedrijf ook trainingen op het gebied van assertiviteit en sociale vaardigheden. Binnen deze trainingen is er veel  ruimte voor jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling.

Daarnaast bied ik coaching aan om deze doelen via een persoonlijk coachingstraject nog verder uit te bouwen.

Ik geef tevens op freelance basis trainingen voor Moetd. Dit is een trainingsorganisatie die professionals in de zorg, het onderwijs, bij politie en justitie traint op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling.