Search

Hoe is het mogelijk? Maar het werkt wel......
Vanochtend kwam er een klant bij mij voor een introductiesessie van de Acces Bars. Voor haar betekende deze afspraak een eerste kennismaking met het 'ongrijpbare'.

De reden dat ze bij mij op de behandeltafel wilde gaan liggen zat tussen pure nieuwsgierigheid en enigszins wantrouwen in.

Deze mevrouw had van tevoren al duidelijk gemaakt aan mij dat zij helemaal niets met 'het spirituele' had en had tussen neus en lippen door ook even geïnformeerd of ik geen rare rituelen zou gaan uitvoeren. Ik vroeg haar lachend of ze verwachtte dat ik een regendans om haar heen zou doen of haar zou verstikken in de wierook?

Hier kon ze wel om lachen, maar ze wilde toch voor de zekerheid weten of ik dit meende. Ik kon haar direct geruststellen dat er niets van dien aard zou gebeuren. Ze vertelde dat ze al dagen enorm last had van haar nek en was nieuwsgierig of de sessie hier ook voor zou kunnen helpen. Ik legde haar uit dat dit zeker mogelijk was, aangezien je in een diepe ontspanning komt en daarmee dus ook de spieren in je nek ontspant.


" Je hoeft er niet in te geloven, het gebeurt gewoon."

Dus zo gezegd, zo gedaan. De klant klom op mijn behandeltafel en ging enigszins gespannen liggen. Ze vroeg of ze wel gewoon mocht praten. Ik legde haar uit dat dit helemaal oké was, maar dat zij dieper zou kunnen ontspannen in stilte.


Naarmate de sessie vorderde begon de klant steeds meer te voelen, tot we op een punt waren beland dat bepaalde drukpunten enorm warm werden. Ik had haar van tevoren uitgelegd dat dit zou kunnen gebeuren.


Iedereen reageert anders op een Acces Bars sessie. De één ervaart lichte druk als ik mijn vingertoppen op de drukpunten leg, de ander ervaart warmte of kou op deze punten en anderen voelen het op hele andere plekken in het lichaam.

Ik bemerkte de onrust van mijn klant door de warmte. Ik kon deze warmte zelf ook door mijn handen voelen stromen. Het is mij niet vreemd dat mijn handen soms in brand lijken te staan. Dit is pure energie die dan aan het stromen is en heeft naar mijn gevoel te maken met de blokkades die iemand heeft of ervaart.


"Ik klooi een beetje met je hersengolven," is het standaard antwoord wat ik geef als mensen mij vragen wat ik precies met een Acces Bars sessie.

Echter voor mijn klant was dit een geheel nieuwe gewaarwording en ze voelde zich hier niet prettig bij. Vanzelfsprekend is dat niet de bedoeling van een sessie, dus zodra zij dit aangaf, ben ik verder gegaan met de andere drukpunten.

De energie bleef echter stromen, wat een heel goed teken is, maar het voelde minder fijn voor mijn klant. Uiteindelijk hebben we de sessie ingekort.

Zij vertelde me dat ze enorme warmte door haar lichaam voelde stromen en haar nek helemaal warm werd. Nu de sessie gestopt was, was deze warmte weg en voelde haar nek nog hetzelfde als voor de sessie. Ik adviseerde haar de komende dagen goed in de gaten te houden of ze veranderingen merkte in zichzelf of in haar lichaam.


Uiteindelijk scheidde onze wegen, nadat ze me hartelijk had bedankt, omdat ze dankzij de Acces Bars ervaren had dat zoiets als 'energie' bestond en je dit dus ook gewoon kon voelen in je lichaam.


Wat schetste mijn verbazing toen ik een paar uur later een appje van haar kreeg: " Haar nekpijn was grotendeels verdwenen!"

Mijn klant was volledig flabbergasted en kon het niet geloven. Hoe was dit in hemelsnaam mogelijk? Ik kon haar vraag niet anders beantwoorden dan :"Wat nodig is gebeurt gewoon."


Tja, en nu denkt ze er toch over om nog een keer te terug te komen:-).


11 views0 comments

Recent Posts

See All