Wat bied ik

Als je erg gevoelig bent dan komt alles veel intenser bij je binnen. Dit geldt voor prikkels van buiten zoals geluid, licht en drukte om je heen. Maar het geldt even zo goed voor je eigen gevoelens en gedachten. Doordat je zo een gevoelig zenuwgestel hebt, kun je daar last van ondervinden waardoor je onnodig energie verliest.

Herken jij jezelf hierin

 

 • Als je op een drukke plek bent met veel andere mensen, dan lijkt het soms alsof je hoofd overloopt. Overal hoor je stemmen en geluiden en doordat er zoveel op je af komt heb je moeite om je te kunnen focussen. Een gesprek voeren in deze situatie vraagt bakken met energie van je.

 • Op het moment dat jij teveel prikkels te verwerken hebt, kun je niet goed meer helder nadenken. Je reageert kortaf en je wilt het liefst vluchten naar een hutje op de hei om op adem te kunnen komen.

 • Als je zo oververmoeid raakt door het niet kunnen verwerken van indrukken, heb je veel sneller de neiging om in alles het negatieve te zien. Simpelweg, omdat je dingen niet meer kunt overzien.

 • Je vraagt je serieus af hoe andere mensen heel ad rem kunnen reageren in een gesprek, waar jij de grootste moeite hebt om eerst de reactie van de ander te kunnen verwerken alvorens je überhaupt kunt reageren.

 • Jouw interne batterij lijkt wel van een heel slecht merk te zijn, het is zeker weten geen Duracel! Hoe irritant is het dat je er steeds opnieuw achter komt dat jouw batterij veel sneller leeg is dan die van een ander?

Hoe zou het voor je zijn als je weet hoe jij door de dag heen je rustpunten kunt creëren, zodat je niet langer over jouw grens heen gaat van wat je op dat moment aan kunt?

Dit zou jou zovéél opleveren, omdat je dan niet langer hoeft te doen alsof alles goed gaat met je, terwijl van binnen de alarmbellen afgaan dat je het niet langer trekt.

En hoe zou het zijn als je weet dat jij op een hele simpele manier je niet-helpende gedachten kunt loslaten die je de hele dag bewust en onbewust opslaat?

Als jij beter weet om te gaan met je gevoeligheid kun je oprecht luisteren naar de mensen om je heen, zonder dat je het gevoel hebt dat je eigen hoofd al te vol zit.

Je bent veel beter in staat aan te voelen wat goed voor je is en waar je grenzen liggen. Situaties overvallen je veel minder, omdat je door middel van simpele oefeningen hebt geleerd je rust te bewaren door dicht bij jezelf te blijven.

Daarbij komt dat als jij negatieve, niet-helpende gedachten beter kunt los laten, je veel meer kunt gaan genieten van alles en iedereen om je heen.

Je hebt dan weer ruimte in je hoofd voor nieuwe inzichten en je benadert dingen vanuit positiviteit.

Dit is mogelijk als je het traject van Sensitief en Bewust volgt. Wat houdt het in?

 • In het eerste gesprek bespreek ik met je waar precies jouw aandachtspunten liggen en stellen we doelen op waar we de komende sessies aan gaan werken.

 • Het traject uit 4 Acces Bars sessies van ieder 1,5 uur en 6 coachingsgesprekken van 1,5 uur.

 • De combinatie van Acces Bars sessies, waarin je volledig kunt ontspannen, ontprikkelen en oude patronen/gedachten kunt loslaten en coachingsgesprekken over jouw (hoog)gevoeligheid waarin ik jouw simpele tools leer om met je gevoeligheid om te gaan, biedt een unieke en optimale kans om de rest van je leven met gratie, genot en gemak om te gaan met jouw gevoeligheid.

 • Je krijgt van mij opdrachten mee, zodat je tussen de sessies door kan blijven werken aan jouw doelen en je optimaal kunt profiteren van het traject.

 • Daarnaast bied ik jou twee gratis video’s aan met oefeningen om je nóg beter te leren ontspannen.

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met:
 • Helderheid over wat jij nodig hebt om aan voldoende rust te komen , zodat jouw batterij niet langer meer volledig leeg loopt.

 • Kennis en inzicht over de invloed van jouw gevoeligheid op jouw leven.

 • Na een Acces Bars sessie ga je naar huis met een leeg hoofd, ben je volledig ontspannen en kun je gemakkelijker oude patronen en overtuigingen loslaten, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. De Acces Bars zijn een prachtige aanvulling op de coachingsgesprekken.

 • Je krijgt zelf handvatten om je hoofd weer leeg te krijgen op het moment dat je bijvoorbeeld overprikkeld raakt.

 • Je bent in staat om er voor anderen te zijn zonder dat dit ten koste gaat van jezelf.

 • Je kunt beter omgaan met stressvolle situaties die veel van je vragen.

 • Je kunt oprecht meer genieten van je gezin en je vriendschappen.

Zet nu die stap!

Het traject Sensitief en Bewust vraagt van jou een, meer dan waardevolle, investering van € 454-.

(4 maal Acces Bars van 1,5 uur  t.w.v €38,50 en 6 maal een coachingsgesprek van 1,5 uur t.v.w €50,-

Het is hierbij mogelijk om in twee termijnen te betalen van €227,-

Wil je graag eerst bespreken of dit traject bij je past? Vraag dan een gratis telefonisch gesprek aan (max 20 minuten).